Home – ProductenLamineren – HOAF ClimateBox®

HOAF ClimateBox®

Voor de opslag en bescherming van lamineerfolie op rol is de HOAF ClimateBox® speciaal ontwikkeld. Afhankelijk van de uitvoering is de HOAF ClimateBox® geschikt om 2 of 3 rollen op te slaan. Uitgevoerd met een gelagerd systeem en een draagbuis is het eenvoudig om een rol te plaatsen en lengtes te rollen. Daarnaast wordt het klimaat in de HOAF ClimateBox® continu gemonitord zodat in de ruimte altijd de juiste condities heersen. De HOAF ClimateBox® is ook uit te voeren met een paternoster voor zodat er 8 folie rollen opgeslagen kunnen worden.

Optimaal klimaat

Onze HOAF ClimateBox® is een klimaat- en voorraadkamer, speciaal ontwikkeld voor de opslag van PVB rollen bestemd voor het lamineren van glas in de HOAF HeatBox®. De voorraadkamer biedt ruimte voor 3 rollen, en is uitgerust met een klimaatregeling om een relatieve vochtigheid van minimaal 12% te krijgen en een koeltemperatuur van 18 °C graden te bereiken in de ruimte.

Het plaatsen van de microscoop en het inbedrijfstellen wordt uitgevoerd door Biotrack.
3D uitwerking van de Biotrack AquaScope.

Belangrijkste voordelen op een rij

  • Schone en stofvrije opslag van uw folie
  • Airconditioningunit voor een constante temperatuur
  • Drogerunit voor een constante relatieve luchtvochtigheid
  • Biedt ruimte voor 3 rollen folie

Perfecte combinatie

De HOAF ClimateBox® is optimaal te gebruiken als aanvulling op de HOAF ClimateRoom®. Met deze combinatie kun je de rollen zowel aan de binnen- als aan de binnenzijde van de HOAF ClimateRoom® uitnemen. Zo blijft de folie tijdens het prepareren van het glas altijd in de meest optimale conditie.

De AquaScope Analyzer wordt ingezet voor snelle biologische monitoring van micro-organismen.

Meer weten over HOAF Laminating Solutions?

Heb je vragen of ben je enthousiast geworden en benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met Martijn, één van onze accountmanagers. Hij helpt je verder en kijkt samen met jou naar de mogelijkheden.

 

Martijn Gerritsen

m.gerritsen@hoaf.nl  |  +31 85 773 3456

Neem contact op met Martijn

Martijn Gerritsen staat voor je klaar!