Home – Over HOAF

Over HOAF

Wij zijn HOAF Laminating Solutions. Al sinds 1968 zijn we met de HOAF SpeedBurn® buig- en fuseovens actief in de glasindustrie voor klanten over de hele wereld. Sinds 2001 is met de introductie van de HOAF Heatbox® een nieuw tijdperk ingeluid op het gebied van het lamineren van glas, namelijk het autoclaaf-vrij lamineren.

De opgebouwde kennis en ervaring wordt toegepast in verschillende producten. Naast ons productassortiment op het gebied van het lamineren van glas produceren we onder andere ook infrarood stralingsverwarmingen voor industriële en commerciële toepassingen, onkruidbranders voor land- en tuinbouw en openbaar groen en producten voor het repareren van asfaltwegen. 

Kwaliteit van Nederlandse bodem

Al onze producten worden volledig geproduceerd in Nederland. Door de goede samenwerking met de NieuweWeme Groep hebben we het gehele proces, van ontwikkelen en engineeren tot aan de eindmontage, in eigen hand. We produceren alle onderdelen zelf en houden op die manier de doorlooptijd zo kort mogelijk waardoor de leveringstijd gewaarborgd blijft! Dat we daarbij topkwaliteit leveren, bewijzen we elke dag weer. We zijn dan ook trots op onze ISO9001:2015-certificering.

Deze machine separeert vaste stoffen uit vloeistoffen.
Deze machine separeert vaste stoffen uit vloeistoffen.

NieuweWeme Groep

HOAF Laminating Solutions is onderdeel van de NieuweWeme Groep. De groep bestaat uit een aantal bedrijven, die gezamenlijk complete projecten en producten ontwikkelen, engineeren, produceren en distribueren over de gehele wereld. Wat begon met één persoon vanuit de garage, is inmiddels een organisatie met meer dan 150 collega’s. Met de opgebouwde diversiteit aan kennis en een breed scala aan technische mogelijkheden gaat de NieuweWeme Groep elke opdracht aan. Met als doel: samen met de klant mooie eindproducten maken!

Qdel Laminating Supplies

Naast het leveren van de machines voor het autoclaaf-vrij lamineren van glas leveren wij ook alle benodigdheden. Dit doen we door onze nauwe samenwerking met Qdel Laminating Supplies. Qdel heeft een uitgebreid aanbod aan interlayers, tools, materialen en andere benodigdheden voor het lamineer proces.

Deze machine separeert vaste stoffen uit vloeistoffen.

Meer weten over HOAF Laminating Solutions?

Heb je vragen of ben je enthousiast geworden en benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Neem contact met ons op

Martijn Gerritsen staat voor je klaar!