Home – Advies

Advies op maat

Als totaalleverancier bieden we alles op het gebied van lamineren van glas. Van lamineerproducten en lamineerbenodigdheden tot aan workshops en lamineerrecepten. Maar met onze kennis en ervaring kunnen wij jou nog veel meer bieden.

We ondersteunen je bij het maken van de juiste product keuze en lamineeropstelling, voorzien je van bijbehorende trainingen en zorgen dat je, bij ingebruikname van jouw lamineeropstelling, direct aan de slag kunt. Dit kan alleen met persoonlijk advies op maat, want elke situatie vraagt om een klantspecifieke aanpak!

Werkwijze en proces

Naast het leveren van advies op maat, helpen wij je ook verder met lamineren. Heb je vragen over of een uitdaging met autoclaaf-vrij lamineren, dan gaan we samen op zoek naar de oplossing. 

Ieder gewenst glas product heeft een eigen aanpak afhankelijk van factoren zoals de dikte, de vorm, de bewerking en de toepassing. Samen ontwikkelen we een lamineer programma geschikt voor jou specifieke situatie.  

 

Deze machine separeert vaste stoffen uit vloeistoffen.

Meer weten over HOAF Laminating Solutions?

Heb je vragen of ben je enthousiast geworden en benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met Martijn, één van onze accountmanagers. Hij helpt je verder en kijkt samen met jou naar de mogelijkheden.

 

Martijn Gerritsen

m.gerritsen@hoaf.nl  |  +31 85 773 3456

Neem contact op met Martijn

Martijn Gerritsen staat voor je klaar!